Importanța luminii în casa, biroul sau încăperile în care trăim

Cand vorbim de decoratul unei case, cel mai important aspect este lumina. În funcție de unde este amplasată casa, de poziția față de sursa de lumină naturală și dimensiunile încăperilor, casa trebuie luminată artificial, adică prin becuri și/sau leduri.

Acestea, bineînțeles sunt și ele de mai multe feluri. În termeni simpli vorbim de corpuri de iluminat cu lumină caldă sau rece. În funcție de destinația camerelor lumina poate diferi. Adică spre exemplu, în locul de relax avem o lumină caldă, mai închisă spre gălbui, la culoare iar în zona unde mâncăm sau primim musafirii o lumină rece, deschisa la culoare, un alb-albastru deschis.

Noi, la Electric Royal avem soluții multiple. Adică, putem monta ambele tipuri de cadențe luminoase în fiecare camera a locuinței sau birourilor dvs. Există candelabre cu module multiple de utilizare care pot suporta atât surse de lumină caldă cât și rece. Adică pe un singur candelabru, de exemplu, putem schimba din întrerupator sau telecomandă lumina.

În final, este importantă lumina în casa noastră? Ei bine, raspunsul este clar DA. În primul rând schimbă ambientul și dinamica. Apoi, te face să fii atras de camera în sine, texturile, tapetele sau cărămida de pe pereți primesc o alta textură și implicit fac locul mult mai familial sau primitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.